Sázíme na fotovoltaiku
Věděli jste ale, že letos realizujeme novinky nejen pod naší střechou, ale i na naší střeše? Letos na ní vyrostla solární elektrárna. Tento zelený zdroj vznikl na ploše pět a půl tisíce metrů čtverečních pod taktovkou společnosti ČEZ ESCO.
Celý článek
Everyday Green
V Centru Černý Most jsme se rozhodli ukázat, že být udržitelnější nemusí být žádná věda! Během březnajste si u nás mohli užít bohatý program a nechat se inspirovat na své vlastní udržitelné cestě našimi upcycling dílnami, swapováním, odbornými přednáškami nebo rozhovory se zajímavými hosty.
Celý článek
Máme pilné včelky
Včelky v nákupním centru? Máme jich 650 tisíc! Před pěti lety jsme se totiž v rámci podpory biodiverzity stali domovem pro celkem 10 včelstev, o které s láskou pečuje náš zkušený včelař. Každoročně nám vyprodukují spoustu kvalitního medu.
Celý článek
Neplýtváme ani bannery
Každá nepotřebná věc ještě může najít své využití, když se spojí dobrý nápad a šikovné ruce. A to platí i pro bannery, které používáme na zakrytí našich prodejen při přestavbách. Díky spolupráci s firmou Meryup z nich teď totiž mohou vznikat třeba nákupní tašky nebo peněženky.
Celý článek
Cyklostojany u OC Černý Most se proměnily v dekoraci. Proč?
Obchodní centrum Černý Most mělo u sebe od roku 2013 postavené tři luxusní přístřešky se stojany na parkování kol. Letos na jaře u nich přibyla cedulka, že se jedná o dekoraci. Lidé tak zde svá kola najednou parkovat nemají. Proč? Rozhodnutí pochází od vedení centra. To se rozhodlo zákazníkům nabídnout pro…
Celý článek

Abyste nic nepropásli

Přihlásit se k odběru článků a novinek:

Kliknutím níže na « Přihlašuji se k odběru » souhlasíte se zpracováním osobních údajů a se zasíláním personalizovaných obchodních sdělení od skupiny Unibail-Rodamco-Westfield**.

Z odběru se můžete kdykoli odhlásit pomocí odkazu pro odhlášení, který je součástí každého našeho zaslaného e-mailu. Další informace o správě osobních údajů a vašich právech jako subjektů údajů naleznete v našich Zásadách ochrany osobních údajů.

Správce údajů: Unibail Management SAS (Francie) a společnost CENTRUM ČERNÝ MOST, a.s.