Cyklostojany u OC Černý Most se proměnily v dekoraci. Proč?

Obchodní centrum Černý Most mělo u sebe od roku 2013 postavené tři luxusní přístřešky se stojany na parkování kol. Letos na jaře u nich přibyla cedulka, že se jedná o dekoraci. Lidé tak zde svá kola najednou parkovat nemají. Proč?

Rozhodnutí pochází od vedení centra. To se rozhodlo zákazníkům nabídnout pro parkování bicyklů bezpečnější cykloboxy. Odložení kol u stojanů nyní už není doporučováno zřejmě kvůli tomu, aby se obchodník zbavil případné odpovědnosti za odcizená kola.

Lepší komfort parkování

Ředitelka Centra Černý Most Michaela Matlasová pro Městem na kole uvedla: „Pro naše zákazníky jsme nově připravili speciální boxy pro zaparkování kol, tzv. cykloboxy. Ty nabízí cyklistům bezpečnější a také modernější způsob parkování, při kterém mohou využít i elektro nabíjení i pumpičku. Použití původních parkovacích míst nezakazujeme, nicméně ta již nejsou pro tento účel určena. Pro umístění kol v současnosti mohou zákazníci použít pohodlnější a inovativnější řešení ve formě cykloboxů, které chrání kola i před povětrnostními vlivy.“ 

„Rádi podporujeme místní ke zdravější i ekologičtější variantě dopravy po městě.“ dodala.

Zdroj: https://mestemnakole.cz/2022/07/cyklostojany-u-oc-cerny-most-se-promenily-v-dekoraci-proc/

Abyste nic nepropásli

Přihlásit se k odběru článků a novinek:

Kliknutím níže na « Přihlašuji se k odběru » souhlasíte se zpracováním osobních údajů a se zasíláním personalizovaných obchodních sdělení od skupiny Unibail-Rodamco-Westfield**.

Z odběru se můžete kdykoli odhlásit pomocí odkazu pro odhlášení, který je součástí každého našeho zaslaného e-mailu. Další informace o správě osobních údajů a vašich právech jako subjektů údajů naleznete v našich Zásadách ochrany osobních údajů.

Správce údajů: Unibail Management SAS (Francie) a společnost CENTRUM ČERNÝ MOST, a.s.